Menu

Presentatie

D'Oude Schuur Bvba - Sint-Martens-Latem

De familiezaak werd opgericht in het jaar 1980. In oktober 2011 namen Valerie en Steven D'hoye de zaak over. Onlangs werd het restaurant volledig gerenoveerd om hun klanten nog meer comfort te bieden.

Dat Bourgognewijnen het stokpaardje van de familie zijn, blijkt niet alleen wanneer men het kelderboek doorbladert, maar ook het interieur straalt dat uit. Steven, oud-leerling van hotelschool Ter Duinen, neemt het culinaire gedeelte voor zijn rekening. Hij beschrijft zijn keuken als een klassieke keuken met hedendaagse toetsen en met veel respect voor het basisproduct zelf.

Bovendien brengt d' Oude Schuur een seizoensgebonden keuken. Alle producten worden geserveerd wanneer ze optimaal zijn. Asperges, hoppescheuten, babykreeften, Oosterscheldekreeften, oesters, Sint-Jacobsvruchten, hazen, fazant, truffels; alle mogelijke ingrediënten passeren de revue. Genoeg variatie dus voor de klant (en de chef)!.

Naast de kaart biedt Steven nog 2 menu's aan: een maandmenu met 4 gangen aan € 50 en een seizoensmenu met 5 gangen aan € 75.

Indien de studie van het kelderboek u te zwaar valt, worden er bij de menu's aangepaste kasteelwijnen aangeboden, aan respectievelijk € 25 en € 30.
En van november tot december bent u ook steeds welkom om van één van de jachtmenu's te genieten

 

 

 

 

Contact

  D'Oude Schuur Bvba
Baarle-Frankrijkstraat 1
9830 Sint-Martens-Latem
Ligging
  Tel.: 09 282 33 65
info@oudeschuur.be
BTW BE0837 878 872

Openingsuren

maandag

dinsdag

vrijdag

zaterdag

zondag

12.00 – 14.30 & 18.00 – 21.30

woensdag

donderdag

gesloten
Back to Top