Maandmenu December
Kwartel
Licht gerookte kwartel
Winters slaatje met noten
Dressing van Tierentey
&
Sint-Jacobsvruchten
Kort gebakken met zalf van knolselde
*Eventueel supplement Kaviaar Oscietra
&
Hert
Pavé van hert 'Grand Veneur'
Grondwitloof
&
Bittere Chocolade
Bloedsinaasappel
Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 30
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ €30
*Eventueel supplement kaviaar @ €20
Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .
Gastronomisch Menu December
Oester
Franse Sorlut oester
&
Kwartel
Licht gerookte kwartel
Winters slaatje met noten
Dressing van Tierenteyn
&
Sint-Jacobsvruchten
Kort gebakken met zalf van knolselder
*Eventueel supplement Kaviaar Oscietra
&
Hert
Pavé van hert 'Grand Veneur'
Grondwitloof
&
Kaasbordje
&
Bittere Chocolade
Bloedsinaasappel
Menu @ €75
Aangepaste wijnen @ €40
Aangepaste alcoholvrije infusies @ €40
*Eventueel supplement kaviaar @ €20
Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .