Maandmenu December


Kwartel
Licht gerookte kwartel
Winters slaatje met noten
Dressing van Tierentey

&

Sint-Jacobsvruchten
Kort gebakken met zalf van knolselde
*Eventueel supplement Kaviaar Oscietra

&

Hert

Pavé van hert 'Grand Veneur'
Grondwitloof

&

Bittere Chocolade
Bloedsinaasappel


Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 30
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ €30
*Eventueel supplement kaviaar @ €20



Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .

Gastronomisch Menu December


Oester
Franse Sorlut oester

&

Kwartel
Licht gerookte kwartel
Winters slaatje met noten
Dressing van Tierenteyn

&

Sint-Jacobsvruchten
Kort gebakken met zalf van knolselder
*Eventueel supplement Kaviaar Oscietra

&

Hert
Pavé van hert 'Grand Veneur'
Grondwitloof

&

Kaasbordje

&

Bittere Chocolade
Bloedsinaasappel


Menu @ €75
Aangepaste wijnen @ €40
Aangepaste alcoholvrije infusies @ €40
*Eventueel supplement kaviaar @ €20



Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .