Maandmenu November
Geitenkaas
Carpaccio van rode biet, romige geitenkaas en walnoot
&
Goudbrasem
Gebakken goudbrasem, spitskool en knolselder
&
Filet van fazant
Fazant met butternutpompoen, jonge wortel en hazelnoot
&
Doyenne peer
Met kardemon en eekhoorntjesbrood
Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 35
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ € 30
Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .
Gastronomisch Menu November
Oester
Franse Sorlut Oester
&
Geitenkaas
Carpaccio van rode biet, romige geitenkaas en walnoot
&
Goudbrasem
Gebakken goudbrasem, spitskool en knolselder
&
Filet van fazant
Fazant met butternutpompoen, jonge wortel en hazelnoot
&
Kaasbordje
&
Doyenne peer
Met kardemon en eekhoorntjesbrood
Menu @ € 75
Aangepaste wijnen @ € 45
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ € 40
Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .