Maandmenu Juli


Sint Jacobsvruchten
Frisse carpaccio van Sint-Jacobsvruchten en limoen

&

Bouchot Mosselen
Met Champagne gegratineerde Bouchot Mosselen

&

Lotte
Met rozemarijn gegrilde zeeduivel, venkel

&

Gekoelde Parfait
Gekarameliseerde amandel en honing

Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 30
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ €30



Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .

Gastronomisch Menu Juli


Oester
Franse Sorlut Oester

&

Sint Jacobsvruchten
Frisse carpaccio van Sint-Jacobsvruchten en limoen

&

Bouchot Mosselen
Met Champagne gegratineerde Bouchot Mosselen

&

Lotte
Met rozemarijn gegrilde zeeduivel, venkel

&

Kaasbordje

&

Gekoelde Parfait
Gekarameliseerde amandel en honing
 

Menu @ €75
Aangepaste wijnen @ €40
Aangepaste alcoholvrije infusies @ €40



Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .