Maandmenu December


Gerookte Schotse zalm
Ricotta, Ponzu en sinaasappel

&

Noorse Heilbot
Butternut pompoen, karnemelk

&

Hertenkalf
Knolselder, miso en spruitjes

&

Cheesecake
Passievrucht en speculoos

Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 35
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ € 30



Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .

Gastronomisch Menu November


Oester
Franse Sorlut Oester

&

Gerookte Schotse zalm
Ricotta, Ponzu en sinaasappel

&

Noorse Heilbot
Butternut pompoen, karnemelk

&

Hertenkalf
Knolselder, miso en spruitjes

&

Kaasbordje

&

Cheesecake
Passievrucht en speculoos

Menu @ € 75
Aangepaste wijnen @ € 45
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ € 40



Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .