Maandmenu April


Tonijn
Tartaar van geelvintonijn en Granny Smith

&

Asperges
Mechelse Witkoppen met zeekraal en blanke botersaus

&

Lamsvlees
Lamsfilet met kaviaar van aubergines, honing en rozemarijn

&

Chocolade
Bittere chocolade terrine / passievrucht

Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 30
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ €30



Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .

Gastronomisch Menu April


Oester
Franse Sorlut oester

&

Tonijn
Tartaar van geelvintonijn en Granny Smith

&

Asperges
Mechelse Witkoppen met zeekraal en blanke botersaus

&

Lamsvlees
Lamsfilet met kaviaar van aubergines, honing en rozemarijn

&

Kaasbordje

&

Chocolade
Bittere chocolade terrine / passievrucht
 

Menu @ €75
Aangepaste wijnen @ €40
Aangepaste alcoholvrije infusies @ €40



Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .