Maandmenu Menu April


Sint-Jacobsvruchten

Carpaccio van Coquilles en crème van Vadouvan

&

Mechelse Witkoppen
Asperges met zeekraal en blanke botersaus

&

Lam
Gebakken met rozemarijn en honing

&

Ananas
Luchtige ananas met crème van kokos

Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 30
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ €30



Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .

Gastronomisch Menu April


Oester
Franse Sorlut oester

&

Sint-Jacobsvruchten
Carpaccio van Coquilles en crème van Vadouvan

&

Mechelse Witkoppen
Asperges met zeekraal en blanke botersaus

&

Lam
Gebakken met rozemarijn en honing

&

Kaasbordje

&

Ananas
Luchtige ananas met crème van kokos

Menu @ €75
Aangepaste wijnen @ €40
Aangepaste alcoholvrije infusies @ €40



Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .