Wildmenu Oktober
Kwartel
Gerookt kwarteltje met zuurkool dressing op basis
van graantjesmosterd
&
Sint-Jacobsvruchten
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten
Gebraiseerd witloof en Mousse van Belle-de-fontenay
&
Hert
Knolselder en salie, sausje op basis van truffel
&
Ijsgekoelde Parfait
Honing en geroosterde amandelen
Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 30
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ €30
Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .
Gastronomisch Wildmenu oktober
Oester
Franse Sorlut oester
&
Kwartel
Gerookt kwarteltje met zuurkool dressing op basis
van graantjesmosterd
&
Sint-Jacobsvruchten
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten
Gebraiseerd witloof en Mousse van Belle-de-fontenay
&
Hert
Knolselder en salie, sausje op basis van truffel
&
Kaasbordje
&
Ijsgekoelde Parfait
Honing en geroosterde amandelen
Menu @ €75
Aangepaste wijnen @ €40
Aangepaste alcoholvrije infusies @ €40
Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .