Maandmenu April
Tonijn
Tartaar van geelvintonijn en Granny Smith
&
Asperges
Mechelse Witkoppen met zeekraal en blanke botersaus
&
Lamsvlees
Lamsfilet met kaviaar van aubergines, honing en rozemarijn
&
Chocolade
Bittere chocolade terrine / passievrucht
Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 30
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ €30
Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .
Gastronomisch Menu April
Oester
Franse Sorlut oester
&
Tonijn
Tartaar van geelvintonijn en Granny Smith
&
Asperges
Mechelse Witkoppen met zeekraal en blanke botersaus
&
Lamsvlees
Lamsfilet met kaviaar van aubergines, honing en rozemarijn
&
Kaasbordje
&
Chocolade
Bittere chocolade terrine / passievrucht
Menu @ €75
Aangepaste wijnen @ €40
Aangepaste alcoholvrije infusies @ €40
Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .