Maandmenu December
Gerookte Schotse zalm
Ricotta, Ponzu en sinaasappel
&
Noorse Heilbot
Butternut pompoen, karnemelk
&
Hertenkalf
Knolselder, miso en spruitjes
&
Cheesecake
Passievrucht en speculoos
Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 35
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ € 30
Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .
Gastronomisch Menu November
Oester
Franse Sorlut Oester
&
Gerookte Schotse zalm
Ricotta, Ponzu en sinaasappel
&
Noorse Heilbot
Butternut pompoen, karnemelk
&
Hertenkalf
Knolselder, miso en spruitjes
&
Kaasbordje
&
Cheesecake
Passievrucht en speculoos
Menu @ € 75
Aangepaste wijnen @ € 45
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ € 40
Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .