Maandmenu Februari


Mechelse Koekoek

Sot L'y laisse van Mechelse Koekoek
Granny Smith & witloof

&

Skrei

Filet van jonge kabeljauw
Bloemkool
Jus van garnalen

&

Kalfsvlees

Onglet van kalfsvlees 'Rouge'
Gevulde Belle-de-fontenais
Saus op basis van oude Port

&

Callebaut
Terrine van bittere chocolade
Mango


Menu: € 60
Aangepaste wijnen: € 30



Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .

Gastronomisch Menu Februari


Oester
Gin Tonic & Yuzu

&

Mechelse Koekoek
Sot L'y laisse van Mechelse Koekoek Granny Smith & witloof

&

Skrei

Filet van jonge kabeljauw
Bloemkool
Jus van garnalen

&

Kalfsvlees

Onglet van kalfsvlees 'Rouge'
Gevulde Belle-de-fontenais
Saus op basis van oude Port

&

Kaasbordje

&

Callebaut
Terrine van bittere chocolade
Mango


Menu: € 75
Aangepaste wijnen: € 40
Aangepaste alcoholvrije infusies @ 40€



Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .