Maandmenu Menu April
Sint-Jacobsvruchten
Carpaccio van Coquilles en crème van Vadouvan
&
Mechelse Witkoppen
Asperges met zeekraal en blanke botersaus
&
Lam
Gebakken met rozemarijn en honing
&
Ananas
Luchtige ananas met crème van kokos
Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 30
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ €30
Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .
Gastronomisch Menu April
Oester
Franse Sorlut oester
&
Sint-Jacobsvruchten
Carpaccio van Coquilles en crème van Vadouvan
&
Mechelse Witkoppen
Asperges met zeekraal en blanke botersaus
&
Lam
Gebakken met rozemarijn en honing
&
Kaasbordje
&
Ananas
Luchtige ananas met crème van kokos
Menu @ €75
Aangepaste wijnen @ €40
Aangepaste alcoholvrije infusies @ €40
Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .