Maandmenu Februari
Mechelse Koekoek
Sot L'y laisse van Mechelse Koekoek
Granny Smith & witloof
&
Skrei
Filet van jonge kabeljauw
Bloemkool
Jus van garnalen
&
Kalfsvlees
Onglet van kalfsvlees 'Rouge'
Gevulde Belle-de-fontenais
Saus op basis van oude Port
&
Callebaut
Terrine van bittere chocolade
Mango
Menu: € 60
Aangepaste wijnen: € 30
Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .
Gastronomisch Menu Februari
Oester
Gin Tonic & Yuzu
&
Mechelse Koekoek
Sot L'y laisse van Mechelse Koekoek Granny Smith & witloof
&
Skrei
Filet van jonge kabeljauw
Bloemkool
Jus van garnalen
&
Kalfsvlees
Onglet van kalfsvlees 'Rouge'
Gevulde Belle-de-fontenais
Saus op basis van oude Port
&
Kaasbordje
&
Callebaut
Terrine van bittere chocolade
Mango
Menu: € 75
Aangepaste wijnen: € 40
Aangepaste alcoholvrije infusies @ 40€
Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .