Maandmenu November


Geitenkaas
Carpaccio van rode biet, romige geitenkaas en walnoot

&

Goudbrasem
Gebakken goudbrasem, spitskool en knolselder

&

Filet van fazant
Fazant met butternutpompoen, jonge wortel en hazelnoot

&

Doyenne peer
Met kardemon en eekhoorntjesbrood

Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 35
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ € 30



Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .

Gastronomisch Menu November


Oester
Franse Sorlut Oester

&

Geitenkaas
Carpaccio van rode biet, romige geitenkaas en walnoot

&

Goudbrasem
Gebakken goudbrasem, spitskool en knolselder

&

Filet van fazant
Fazant met butternutpompoen, jonge wortel en hazelnoot

&

Kaasbordje

&

Doyenne peer
Met kardemon en eekhoorntjesbrood

Menu @ € 75
Aangepaste wijnen @ € 45
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ € 40



Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .