Wildmenu Oktober


Kwartel
Gerookt kwarteltje met zuurkool dressing op basis
van graantjesmosterd

&

Sint-Jacobsvruchten
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten
Gebraiseerd witloof en Mousse van Belle-de-fontenay

&

Hert
Knolselder en salie, sausje op basis van truffel

&

Ijsgekoelde Parfait
Honing en geroosterde amandelen

Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 30
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ €30



Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .

Gastronomisch Wildmenu oktober


Oester
Franse Sorlut oester

&

Kwartel
Gerookt kwarteltje met zuurkool dressing op basis
van graantjesmosterd

&

Sint-Jacobsvruchten
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten
Gebraiseerd witloof en Mousse van Belle-de-fontenay

&

Hert
Knolselder en salie, sausje op basis van truffel

&

Kaasbordje

&

Ijsgekoelde Parfait
Honing en geroosterde amandelen
 

Menu @ €75
Aangepaste wijnen @ €40
Aangepaste alcoholvrije infusies @ €40



Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .