Maandmenu September


Ganzenlever
Crème van ganzenlever - Brioche - Vijg - Walnoot

&

Roodbaars
Gebakken roodbaars – Prei – Spitskool - Gremolata

&

Pluma Iberico
Pluma Iberico – Romesco – Bimi – PP9

&

Perzik
Gegratineerde Perzik – Amandel - Munt

Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 30
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ €30



Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .

Gastronomisch Menu September


Oester
Franse Sorlut Oester

&

Ganzenlever
Crème van ganzenlever - Brioche - Vijg - Walnoot

&

Roodbaars
Gebakken roodbaars – Prei – Spitskool - Gremolata

&

Pluma Iberico
Pluma Iberico – Romesco – Bimi – PP9

&

Kaasbordje

&

Perzik
Gegratineerde Perzik – Amandel - Munt
 

Menu @ €75
Aangepaste wijnen @ €40
Aangepaste alcoholvrije infusies @ €40



Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .