Maandmenu Juli
Sint Jacobsvruchten
Frisse carpaccio van Sint-Jacobsvruchten en limoen
&
Bouchot Mosselen
Met Champagne gegratineerde Bouchot Mosselen
&
Lotte
Met rozemarijn gegrilde zeeduivel, venkel
&
Gekoelde Parfait
Gekarameliseerde amandel en honing
Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 30
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ €30
Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .
Gastronomisch Menu Juli
Oester
Franse Sorlut Oester
&
Sint Jacobsvruchten
Frisse carpaccio van Sint-Jacobsvruchten en limoen
&
Bouchot Mosselen
Met Champagne gegratineerde Bouchot Mosselen
&
Lotte
Met rozemarijn gegrilde zeeduivel, venkel
&
Kaasbordje
&
Gekoelde Parfait
Gekarameliseerde amandel en honing
Menu @ €75
Aangepaste wijnen @ €40
Aangepaste alcoholvrije infusies @ €40
Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .