Maandmenu September
Ganzenlever
Crème van ganzenlever - Brioche - Vijg - Walnoot
&
Roodbaars
Gebakken roodbaars – Prei – Spitskool - Gremolata
&
Pluma Iberico
Pluma Iberico – Romesco – Bimi – PP9
&
Perzik
Gegratineerde Perzik – Amandel - Munt
Menu @ € 60
Aangepaste wijnen @ € 30
Aangepaste Alcoholvrije infusies @ €30
Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .
Gastronomisch Menu September
Oester
Franse Sorlut Oester
&
Ganzenlever
Crème van ganzenlever - Brioche - Vijg - Walnoot
&
Roodbaars
Gebakken roodbaars – Prei – Spitskool - Gremolata
&
Pluma Iberico
Pluma Iberico – Romesco – Bimi – PP9
&
Kaasbordje
&
Perzik
Gegratineerde Perzik – Amandel - Munt
Menu @ €75
Aangepaste wijnen @ €40
Aangepaste alcoholvrije infusies @ €40
Wij serveren het menu voor het gehele gezelschap van de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling per product kan wijzigen .