Menu
Uit respect voor ons keukenteam vragen wij om vanaf 6 personen, de keuze te beperken tot maximaal 3 verschillende gerechten per tafel.
Vooraf
Garnalen Zeebrugge
Huisbereide garnaalkroketten
Mesclumsalade, gefrituurde peterselie
Polderaardappel met handgepelde garnalen
blanke boter, citrus
Langoustines
Frisse Carpaccio, Kaviaar 'kristal'
Kort gegrilde, Panko, Yuzu
Kaviaar 'Oscietra'
Polderaardappel Moscovite 30 gr
Ganzenlever
Terrine, klassiek 'au torchon', truffel, mango
Jamon Iberico
Bellota, toast zongedroogde tomaat
Kreeft
½ kreeft gegrild met kruiding uit eigen tuin
Sint-Jacobsvruchten
Kort gegrild met asperges en beurre blanc
met witloof en beurre blanc
Oesters
6 Daniel Sorlut oesters op ijs
Geelvintonijn
Tartaar van tonijn en Granny Smith
De Noordzee
Zeetong
Klassiek, Meunière, handgesneden frietjes, mesclumsalade
Tarbot
Gegrild, asperges, mousseline
Zeebaars
Wilde zeebaars met de lijn gevangen, kaviaar van aubergines
Bouillabaisse
Noordzeevis, kreeft
Kreeft
½ kreeft gegrild met kruiding uit eigen tuin
prijs per persoon
Het land
Rundsvlees
Filet pur, handgesneden frietjes, pepersaus, mesclumsalade
Cote à l'os 'Rubia Gallega' (2 personen)
handgesneden frietjes, béarnaise, mesclumsalade
Kalfsvlees
Krokant gebakken kalfszwezeriken, sausje van ganzenlever
Lamsvlees
Lamsfilet met kaviaar van aubergines, honing en rozemarijn
Anjou Duif
Anjou duif op de BBQ, tuinbonen
Nadien
Dame Blanche Callebaut
Ile Flottante / Vanille Madagaskar
Sabayon / vanille-ijs
Colonel / citroensorbet / wodka
Crème Brûlée / lavendel
Moëlleux van chocolade met vanille-ijs
Café Glacé
Gratin van rode vruchten / vanille-ijs
Crèpes Suzette
(min. 2pers) - prijs per persoon
Verse vruchten / vanille-ijs
Assortiment van kazen