Menu


Maandmenu Mei

Rubia Gallega Rundsvlees
Carpaccio/ Sesam / Babymais

&

Asperges
Kroket / Flamande/ Huisgerookte Schotse zalm / citrus

&

Kalfsvlees
Holstein / Onglet/ Structuur van jonge wortel

&

Aardbei
Romanoff / Vanille-ijs à la minute / Meringue


Menu: € 55
Aangepaste wijnen: € 30


Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .

Gastronomisch Menu Mei

Ganzenlever
Crème Brûlée

&

Rubia Gallega Rundsvlees
Carpaccio/ Sesam/ Babymais

&

Asperges
Kroket/ Flamande/ Huisgerookte Schotse zalm/ Citrus

&

Kalfsvlees
Holstein/ Onglet/ Structuur van jonge wortel

&

Kaas

&

Aardbei

Romanoff/ Vanille-ijs à la minute/ Meringue

Menu: € 70
Aangepaste wijnen: € 40


Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.

Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .

Vooraf

Huisbereide garnaalkroketten

met een mesclumsalade en gefrituurde peterselie

€ 16,00

Jamon Iberico de Bellota

Toast met zongedroogde tomaatjes

€ 29,00

Polderaardappel

met handgepelde Zeebrugse garnalen

€ 26,00

Kort gegrilde Langoustines

Met panko en yuzu

€ 32,00

Tartaar van Geelvintonijn

Wasabi, Yuzu en Wakamé

€ 28,00

Frisse Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten

Met Imperial Heritage Kaviaar

€ 35,00

Polderaardappel Moscovite

Imperial Heritage Kaviaar

€ 45,00


De Zee

Bouillabaisse van Noordzeevis

& kreeft

€ 39,00

Tarbotmoot gegrild, groene asperges en morieltjes

Mousseline

€ 50,00

Gebakken Zeetong Meunière

Mesclumsalade & handgesneden frietjes

€ 39,00

Het land

Ierse Filet pure met pepersaus

Mesclumsalade en handgesneden frietjes

€ 39,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken

Oesterzwam & ganzenlever

€ 38,00

Nadien

Assortiment van geaffineerde kazen

€ 14,00

Dame Blanche

à la minute afgedraaid
Callebaut 53,8 %

€ 10,00

Chariot van desserts

€ 16,00