Menu
Maandmenu Mei
Rubia Gallega Rundsvlees
Carpaccio/ Sesam / Babymais
&
Asperges
Kroket / Flamande/ Huisgerookte Schotse zalm / citrus
&
Kalfsvlees
Holstein / Onglet/ Structuur van jonge wortel
&
Aardbei
Romanoff / Vanille-ijs à la minute / Meringue
Menu: € 55
Aangepaste wijnen: € 30
Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .
Gastronomisch Menu Mei
Ganzenlever
Crème Brûlée
&
Rubia Gallega Rundsvlees
Carpaccio/ Sesam/ Babymais
&
Asperges
Kroket/ Flamande/ Huisgerookte Schotse zalm/ Citrus
&
Kalfsvlees
Holstein/ Onglet/ Structuur van jonge wortel
&
Kaas
&
Aardbei
Romanoff/ Vanille-ijs à la minute/ Meringue
Menu: € 70
Aangepaste wijnen: € 40
Wij serveren dit menu voor het gehele gezelschap aan de tafel.
Allergeneninformatie: vraag ernaar.
De samenstelling van de producten kan wijzigen .
Vooraf
Huisbereide garnaalkroketten
met een mesclumsalade en gefrituurde peterselie
Jamon Iberico de Bellota
Toast met zongedroogde tomaatjes
Polderaardappel
met handgepelde Zeebrugse garnalen
Kort gegrilde Langoustines
Met panko en yuzu
Tartaar van Geelvintonijn
Wasabi, Yuzu en Wakamé
Frisse Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten
Met Imperial Heritage Kaviaar
Polderaardappel Moscovite
Imperial Heritage Kaviaar
De Zee
Bouillabaisse van Noordzeevis
& kreeft
Tarbotmoot gegrild, groene asperges en morieltjes
Mousseline
Gebakken Zeetong Meunière
Mesclumsalade & handgesneden frietjes
Het land
Ierse Filet pure met pepersaus
Mesclumsalade en handgesneden frietjes
Krokant gebakken kalfszwezeriken
Oesterzwam & ganzenlever
Nadien
Assortiment van geaffineerde kazen
Dame Blanche
à la minute afgedraaid
Callebaut 53,8 %
Chariot van desserts