Menu

-

Maandmenu

Huisbereid kroketje van Vacherin Mont d'or en granny-smith

&

Cocquilles met gebraiseerd witloof en belle-de-fontenais

&

Filet van fazant 'fine champagne'

&

Kaasbordje


Menu: € 55
Aangepaste wijnen: € 30

Vooraf

Huisbereide garnaalkroketten

met een mesclumsalade en gefrituurde peterselie

€ 16,00

Jamon Iberico de Bellota

Toast met zongedroogde tomaatjes

€ 29,00

Polderaardappel

met handgepelde Zeebrugse garnalen

€ 26,00

Kort gegrilde Langoustines

Met panko en yuzu

€ 32,00

Tartaar van Rubia Gallega

Met oesterblad en Olijfolie Arbequina
Supplement Kaviaar (15gr) +€ 20

€ 25,00

Kort gebakken Sint-Jacobsvruchte

Gerookte paling, zalf van tuinboon

€ 26,00

6 Platte Zeeuwse oesters

€ 28,00

Polderaardappel Moscovite

'Kaviari Kristal' 15gr

€ 45,00


De Zee

Bouillabaisse van Noordzeevis

€ 39,00

Moot van Tarbot op de grill

Groene asperges en morieltjes, Mousseline

€ 50,00

Gebakken Zeetong Meunière

Mesclumsalade & handgesneden frietjes

€ 39,00

Het land

Cote a l'os Rubia Gallega (2 personen)

Mesclumsalade en handgesneden frietjes

€ 42,00

Partrijsje (grijspoot)

Boschampignons, bospaddenstoelen, jus nature, amandelkroket

€ 42,00

Hazenrug Harlekijn (2 personen)

Amandelkroket, veenbes en peertje

€ 28,00

Fazant Fine Champagne (2 personen)

Amandelkroket, veenbes en peertje

€ 26,00

Filet van Ree

Puree met truffel, bospaddenstoelen

€ 42,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken

Oesterzwam & ganzenlever

€ 38,00

Filet pur met pepersaus

Mesclumsalade & handgesneden frietjes

€ 39,00

Nadien

Assortiment van geaffineerde kazen

€ 14,00

Dame Blanche

à la minute afgedraaid
Callebaut 53,8 %

€ 10,00

Chariot van desserts

€ 16,00